Újra nemi erőszakkal vádolják Marokkó leghíresebb popsztárját

Az énekes már előzetes letartóztatásban van Franciaországban hasonló bűncselekmények miatt.

Nem alszunk azóta, hogy Szaad Lamzsaredet (Saad Lamjarred) letartóztatták – mondják a rajongók azon a videón, melyet egész Marokkóban terjesztenek. Az ország legnevesebb popénekesét múlt év októberében tartóztatták le Franciaországban, ahol egy fiatal nő azzal vádolta: brutálisan megerőszakolta őt egy párizsi luxusszállodában pár nappal a koncertje előtt. A 31 éves sztár természetesen tagad. Ügyvédje szerint nincs ügy. Most azonban egy másik fiatal nő állítja: vele is erőszakoskodott az énekes. A nő kettős állampolgár, és Marokkóban történt az eset, melynek során a sztár túllépte a határokat.

Cikk folytatása

Marokkó betiltotta az egész testet elfedő nikábot

A belügyminisztérium Rabatban megerősítette a hírt, melyet hivatalosan sehol sem jelentettek be.

Az egész testet elfedő nikáb Marokkóban egyáltalán nem megszokott viselet. Falun teljesen ismeretlen. A városokban is csak a szalafista családok nőtagjai hordják. Szaúd-Arábiában elterjedt ez a viselet, mely nem egyeztethető össze azzal a mérsékelt iszlámmal, melyet Marokkó követ. Marokkó királya a próféta leszármazottjának tekinti magát és igyekszik országát megóvni a vallási fanatizmustól.

Cikk folytatása

Marokkó egy magyar nő szemével

„Szerelem volt első látásra. De idővel rájöttem, Marokkó kétszínű. Sokat hazudott nekem...volt, hogy a fellegekbe repített, volt, hogy a mélybe taszított ez a rejtélyes, kiismerhetetlen, hallatlanul csábító és szeszélyes szerető."

Cikk folytatása

Marokkó bemutatkozott Magyarországon

A Marokkói Turisztikai Hivatal egy keleties hangulatú vacsora keretei között ismertette meg magyar újságírókkal az észak-afrikai ország sokszínű természeti, kulturális és gazdasági adottságait. Az eseményen jelen volt Marokkó magyarországi nagykövete, Nouredine Benomar és a Magyar Turizmus Zrt. vezérigazgató-helyettese, Glázer Tamás is.

Cikk folytatása

További cikkeink...

BIGtheme.net Joomla 3.3 Templates