A rabati Magyar Kereskedelmi és Kulturális Központ csak az első lépés

000ASASAs1 3Marokkó, Magyarország - A HTCC (Hungarian Trade and Cultural Center) első irodája Marokkóban, Rabatban nyílt meg 2013. március 15-én. A központ alapítója Balogh Sándor, az Afrikai-Magyar Egyesület (AHU) elnöke.

A HTCC általános értelemben vett célja, hogy a régi kereskedelmi kirendeltségeknél kisebb, ám nagyobb reagáló képességű hálózatot biztosítson az érintett országokban, régiókban. Irodáink egyfajta „inkubátorként” működnek majd, hazai védőhálót nyújtva a magyar üzletembereknek, akik a külföldi piacokat szeretnék meghódítani. A központok tolmácsolást is végző titkársággal, vendégszobákkal, állandó internet kapcsolattal rendelkeznek, ezzel is nagyobb komfortérzést biztosítva az idelátogatóknak- mondta az AfriPORT-nak Balogh Sándor.

000ASASAs1 1

A személyes, folyamatos jelenlét lehetővé teszi a hatékony információáramlást, rendszeres szakmai találkozók, tárgyalások, árubemutatók, workshopok, kiállítások, filmvetítések, koncertek és más kulturális események szervezését és lebonyolítását.

000ASASAs1 2

A közeljövőben irodákat nyitunk Accrában, Ghánában és az ugandai Kampalában, de terveink között szerepel újabb kirendeltségek létrehozása a vietnami Ho Si Minh városban, a kolumbiai Bogotában, Madagaszkáron Antananarivóban, az ausztráliai Sydneyben és Tunéziában is-zárta mondandóját Balogh Sándor.

000ASASAs1 4

Rabati irodánk elérhetőségei:

Cím:

49 rue Abdallah Ben Jaafar

OLM Souissi II.

Rabat

Moroc

Email: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Tel.: +212 537 752 443

Mobil: +212 663 320 696

BIGtheme.net Joomla 3.3 Templates