Megnyílt a Magyar Kereskedelmi Központ Rabatban

Marokkó, Rabat - 2013. március 15-én, a Magyarország nemzeti ünnepén rendezett fogadáson nyílt meg a Magyar Kereskedelmi Központ (HTCC) Rabatban.

A fogadáson Dr. Perényi János, Magyarország marokkói nagykövete és Balogh Sándor, a Marokkói-Magyar Üzleti Tanács (CAMH) társelnöke, az új központ alapítója köszöntötte a vendégeket: a diplomáciai testület és a marokkói üzleti körök képviselőit, a Marokkóban elő magyarokat, a Magyarországról érkezett parlamenti képviselőket, Braun Mártont (FIDESZ) és Szabó Vilmost (MSZP). A fogadást megnyitó beszédében Dr. Perényi János nagykövet rövid történelmi áttekintést adott a marokkói vendégeknek 1848. március 15. eseményeiről, az ünnep jelentőségéről.

Ezután Balogh Sándor köszöntötte az egybegyűlteket, majd Youssef Moulay Alaoui, a Marokkói-Magyar Üzleti Tanács társelnökével ünnepélyesen megnyitotta a központot. Balogh Sándor köszöntőjében arról szólt, hogy a központ létrejöttétől a kétoldalú üzleti, diplomáciai és kulturális kapcsolatok erősödését, élénkülését várja.

 

000nk

Dr. Perényi János, Magyarország marokkói nagykövete

000nk bs

Dr. Perényi János, Magyarország marokkói nagykövete és Balogh Sándor, a Marokkói-Magyar Üzleti Tanács (CAMH) társelnöke

0000bs tolmacs Alaoui

Balogh Sándor, a Marokkói-Magyar Üzleti Tanács (CAMH) társelnöke és Youssef Moulay Alaoui, a Marokkói-Magyar Üzleti Tanács társelnöke

00000nk bs virag

Balogh Sándor, a Marokkói-Magyar Üzleti Tanács (CAMH) társelnöke és Kiss Virág

0000SzaboAndras nk

Szabó András, konzul

00000nk2

Dr. Perényi János, Magyarország marokkói nagykövete

0000b snk

Mohamed Tazi, Magyarország casablancai tiszteletbeli konzulja, Balogh Sándor, a Marokkói-Magyar Üzleti Tanács (CAMH) társelnöke és Dr. Perényi János, Magyarország marokkói nagykövete

00000040453

000000040460

{youtube}O-vxmF5FCO4{/youtube}

BIGtheme.net Joomla 3.3 Templates